Karabükte LÖSEV bilgilendirmesi

Karabükte LÖSEV bilgilendirmesi


KARABÜK (A.A) - Karabük Üniversitesinde, (KBÜ) Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
     KBÜ Fen Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, katılımcılardan bir dakikalığına kendilerini lösemi hastası çocukların yerine koymak ve onların yaşamış oldukları duyguları paylaşmak için maske takmaları istendi.
     Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Uzm. Dr. Bekir Poçan, toplantıda yaptığı konuşmada, hayatta insanın başına her şeyin gelebileceğini, önemli olanın hayatın anlamlı olduğunu bilmek ve her anın değerini kavrayıp hayata sıkıca tutunmak olduğunu söyledi.
     Lösemi hastalığını tanıtıp, lösemili çocuklar ile ailelerinin sıkıntılarını paylaşmak istediklerini vurgulayan Poçan, Bir gün bizlerin de onlardan bir tanesi olabileceğimizi var saymak faydalı olacaktır dedi.
     Ankara LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Can Öney de LÖSEV olarak Ankara dışında da birçok ilde faaliyet gösterdiklerini vurgulayarak, 30 aile tarafından kurulan LÖSEVin bugün 12 bin aileye hizmet verdiğini aktardı.
     Verdikleri hizmet karşılığında ufacık bir tebessüm görmeyi arzu ettiklerini vurgulayan Öney, Minicik elleriyle hayata tutunmaya çalışan çocuklarımızı hayata bağlamak bizim en ulvi görevlerimizden bir tanesi. Bugün o çocuklar için bir şeyler yapabilmiş olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti anlatamam diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Karabükte LÖSEV bilgilendirmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER