Karabük İl Müftüsü Bektaş:

Karabük İl Müftüsü Bektaş: -Karabük ve ilçelerde engelli vatandaşlarımızın cami ve kuran kurslarındaki hizmetlerden daha kolay faydalanabilmeleri için çeşitli düzenlemeler gerçekleştirdik


KARABÜK (A.A) - Karabük Müftüsü Halil Bektaş, Karabük ve ilçelerde engelli vatandaşlarımızın cami ve kuran kurslarındaki hizmetlerden daha kolay faydalanabilmeleri için çeşitli düzenlemeler gerçekleştirdik dedi.
     Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl Camiler ve Din Görevlileri haftasının ana teması Diyanet İşleri Başkanlığınca Cami ve Engelliler olarak belirlendiğini söyledi.
     İl ve İlçelerde konferanslar düzenlediklerini ifade eden Bektaş, şunları kaydetti:
     Hafta dolayısıyla engellilere akülü özürlü aracı hediye ettik. Engelliler derneklerine ve huzurevlerine ziyaretlerde bulunduk. Muhtaç olan engellilere maddi ve manevi yardımlarda bulunduk. Karabük ve ilçelerde engelli vatandaşlarımızın cami ve kuran kurslarındaki hizmetlerden daha kolay faydalanabilmeleri için çeşitli düzenlemeler gerçekleştirdik. Merkez Alagüllük camisinde, işitme engellilerin hutbeleri takip edebilmeleri için yansıtıcı ile hutbe sunumu gerçekleştirdik. Merkez Ulu Cami, Çamlık Cami ve Şirinevler Camilerine engelli rampaları yaptık. İl Müftülük Binası, Karesi Cami, Alagüllük Cami ile Alagüllük Kuran Kursuna engelli tuvalet ve lavabosu yapıldı.
    
     Muhabir: Faik Erez/Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Karabük İl Müftüsü Bektaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER