Karabük Valisi Küçük, yatırımları inceledi

Karabük Valisi Küçük, yatırımları inceledi


KARABÜK (A.A) - Karabük Valisi İzzettin Küçük, il merkezi ve Safranbolu ilçesindeki yatırımları inceledi.
     Küçük, Necmettin Şeyhoğlu stadyumu, meteoroloji istasyonu binası, il emniyet müdürlüğü hizmet binası, çevre ve şehircilik il müdürlüğü hizmet binası, Beşbinevler Şehit Mehmet Esen Polis Merkezi Amirliği, Beşbinevler Cumhuriyet Anadolu Lisesi spor salonu, Safranbolu Kent Tarihi Müzesi tarihi saat kuleleri, Safranbolu Anadolu Öğretmen Lisesi, Safranbolu Ünsal Tülbentçi Öğretmenevi ve Safranbolu İncekaya Su Kemeri kafe ve park düzenleme inşaatlarını yerinde inceleyerek bilgir aldı.
     Küçük, gezilerinin sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, illerinde çok güzel çalışmaların yapıldığını ve yapılmaya devam ettiğini söyledi.
     Turizm, eğitim, spor, güvenlik, çevre ve sağlık alanlarında son yıllarda büyük gelişmenin yaşadığını anlatan Küçük, Özellikle Safranbolu ilçemizdeki yatırımlar çok önemli. İncekaya Su Kemeri Kafe ve Park Düzenlemesi ve burada yapılan cam teras, ülkemizdeki tarihi saat kulelerinin minyatürlerinin yapıldığı alan, bilgisayar müzesi projesi, öğretmen evi ve 5 yıldızlı otel projesi prestij projelerimiz. Her alanda hızla devam eden bu çalışmalarımızı vali olarak yakından takip ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Karabük Valisi Küçük, yatırımları inceledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER