Karadeniz Kupası Deniz Küreği Yarışları Sinopta

Karadeniz Kupası Deniz Küreği Yarışları Sinopta başladı


SİNOP (A.A) - Türkiye Kürek Federasyonu (TKF) tarafından Sinopta düzenlenen Karadeniz Kupası Deniz Küreği Yarışları başladı.
     9 kulüpten 35i bayan toplam 78 sporcunun katıldığı yarışlar 2 gün sürecek.
     Karadeniz Kupası Deniz Küreği Yarışlarında İstanbul Anadolu Hisarı, Şişecam Çayırova, İzmit bölgesinden İznik, İstanbul Türk Balık Adamlar Kulübü, Akdeniz bölgesinden Fethiye Spor Kulübü Rize Su Sporları, SKY Sinop ve SAYK Sinop kulüpleri yarışacak.
     Limaniçi mevkisinde bugün başlayan 500 metrelik sürat yarışlarında bayanlar 4 çiftte Fenerbahçe Spor Kulübü, erkekler tek çiftte Fenerbahçe Spor Kulübü, erkekler 2 çiftte Şişecam Çayırova Spor Kulübü, bayanlar tek çiftte Fenerbahçe Spor Kulübü, bayanlar 2 çiftte Şişecam Çayırova Spor Kulübü, erkekler 4 çiftte ise Körfez Hereke Sürmespor Kulübü birinciliği paylaştı.
     Yarışmacılara madalyaları Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Belediye Başkanı Baki Ergül ve Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven tarafından verildi.
     Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, yaptığı açıklamada, ikincisi gerçekleşen Karadeniz Deniz küreği yarışlarının startını geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yine Sinopta verdiklerini söyledi.
     Karadenizde Deniz Küreğini Sinoptan başlamak üzere diğer illere de yaymak görevimiz diyen İşseven, Önümüzdeki yıl Karadenizde Kürek Sporunun yaygınlaştırma çalışmalarını başlatarak, kürek kporunun hem sevilmesi hem de yaygınlaşması için federasyonumuz gerekli desteği sağlayacaktır diye konuştu.
     Etkinlik, yarın gerçekleştirilecek 2 bin metre mesafeli yarışlarla sona erecek.
    
     Muhabir: Kenan Türkseven / Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Karadeniz Kupası Deniz Küreği Yarışları Sinopta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER