Karakaya Grup İçme Suyu Birlik Meclisi

Karakaya Grup İçme Suyu Birlik Meclisi Toplantısı yapıldı


TRABZON (A.A) - Trabzonun merkez köy ve beldelerinin içme suyu ihtiyacını karşılayan Karakaya Grup İçme Suyu Birlik Meclisi Toplantısı yapıldı.
     Trabzon Belediyesi Meclis Salonunda Birlik Başkanı da olan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, birliğin 2013 yılı tahmini bütçesi ve şantiyelerde kullanılacak suyun metreküp bedelinin belirlenmesi konularını içeren maddeler görüşüldü.
     Gümrükçüoğlu, toplantının açılış bölümünde yaptığı konuşmada, Karakaya grup içme suyunun çok değerli olduğuna dikkati çekerek, Enerji sarfiyatı olmadan vatandaşların hizmetine sunulan Karakaya suyu için her türlü fedakarlığı yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu suyun bir litresinin bile geriye gitmemesi ve arıtılması için gerekli çalışmaları sürdürüyoruz dedi.
     Bundan sonra yapılacak çalışmalar için 2013 yılı bütçesine gerekli ödenekleri koyduracaklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, Bugüne kadar Trabzon Belediyesi bütçesinden Karakaya grup içme suyuna yaklaşık 300 bin liralık katkıda bulunduk diye konuştu.
     Toplantıda, birliğin 2013 tahmini bütçesi 378 bin lira olarak kabul edildi. Ayrıca Karakaya grup içme suyunu şantiyelerinde kullanan müteahhitlerden alınacak ücret belirlendi. Buna göre şantiye suyunun metreküpünün 2 lira olması oy birliği ile karara bağlandı.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Karakaya Grup İçme Suyu Birlik Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER