Karaman SMMMOda Kişisel Gelişim ve

Karaman SMMMOda Kişisel Gelişim ve Mesleki Söyleşi toplantısı


KARAMAN (A.A) - Karaman Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMM) bayan üyelere yönelik Kişisel Gelişim ve Mesleki Söyleşi toplantısı düzenledi.
     Bir pastanenin salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Karaman SMMMO Sekreteri Umut Aydın, yaptığı konuşmada, son zamanlarda bir mevzuat yoğunluğu yaşandığını belirtti.
     Aydın, buna karşılık odanın da toplantı ve seminerlerle üyeleri bir araya getirerek, hem mevzuata daha hakim olmalarını sağlamaya çalıştıklarını hem de üyeler arasında birlik ve bütünlüğü tesis etmeye çalıştıklarını ifade etti.
     Bayan üyelerden Alime Avcı ise mesleklerinin, oldukça yoğun çalıştırmayı gerektirdiğinin altını çizerek, şunları kaydetti:
     Son zamanlarda sürekli mevzuat değişikliği ve bürokratik işlemlerin çoğalması ile beraber bu yükün tamamına yakınının biz muhasebeciler üzerine yüklenmesi bizleri epeyce yormaktadır. Önümüzdeki süreçte Yeni Türk Ticaret Kanununu düşünürsek bizleri daha yoğun günlerin beklediğini görebiliyoruz. Bu yoğun çalışmanın karşılığını almamız en büyük beklentimiz. Bu tempolu dönemde bizleri unutmayan sosyalleşme, birlik ve beraberliğimiz artması adına bizleri burada bir araya getiren Karaman Mali Müşavirler Odamıza ve bu toplantının gerçekleşmesine büyük emeği geçen Oda Sekreterimiz Umut Aydına teşekkür ediyorum dedi.
     Daha sonra Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Öğretim Görevlilerinden İkbal Yeğen Karataş, Kişisel ve Mesleki Gelişim konusunda bilgiler verdi.
    
     Muhabir : Mehmet Çetin
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Karaman SMMMOda Kişisel Gelişim ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER