Karamürsele kültür merkezi

Karamürsele kültür merkezi


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesince Karamürselde yaptırılan Altınkemer Kültür Merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Altınkemer Halk Plajının yanında inşa edilen kültür merkezinin farklı mimari görünümüyle göz dolduracağı belirtilerek, merkezin pek çok kültürel etkinliğe ev sahipliği yapacağı bildirildi.
     Açıklamada, kaba inşaatı tamamlanan kültür merkezinde sıva işlerinin yanı sıra çatı montaj çalışmalarının gerçekleştirildiği ifade edilerek, şu ifadelere yer verildi:
     Kültür Merkezi, farklı mimarisiyle küçük bir sarayı andırıyor. Tamamlandığında Roma ve Barok mimari sanatının örneklerinin izlerini taşıyacak. Geniş kullanım alanlarıyla dikkati çeken bina ferah bir çalışma ortamı sunacak. Binanın zemin ve birinci katlarının inşası tamamlandı. Binanın giriş kısmında geniş bir teras bulunuyor. Bu teras kent ve deniz manzarasıyla hoş bir mekan sunuyor. Bölgede düğün, seminer gibi kültürel ve sosyal ihtiyaçları karşılayacak olan kültür merkezinin yapımı hızla devam ediyor. 3 bin metrekare kullanım alanına sahip olacak kültür merkezinde, 224 kişilik çok amaçlı salon ile 192 kişilik açık düğün salonu yer alacak.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Karamürsele kültür merkezi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER