Karamürsel Yelken Kulübü Başkanı Toksoydan, Yıldırıma

Karamürsel Yelken Kulübü Başkanı Toksoydan, Yıldırıma ziyaret


KOCAELİ (A.A) - Karamürsel Yelken Kulübü Başkanı Naci Toksoy, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırımı ziyaret etti.
     Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Yıldırım, Karamürselin yelken sporuyla bütünleşmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, ilçede su sporlarına olan ilgilinin her geçen gün arttığını kaydetti.
     Toksoy da kulüplerinin katıldıkları yarışmalarda Karamürseliyi başarıyla temsil ettiğini ifade ederek, çalışmalarına kış döneminde de devam ettiklerini bildirdi.
     Öğrencilere ücretsiz yelken kursları verdiklerini dile getiren Toksoy, Karamürselde yelken okulu açacağız. Bu projeyle ilçemizdeki ilk ve orta öğretim okul öğrencilerini yelken ve denizle tanışmalarını sağlayacağız. Yelken sporuna eş olarak diğer deniz sporlarının da Karamürselde yaygınlaşması için elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Sporlar içinde önemli bir yeri olan yelken, bu sporu yapan kişiye kişisel öz güven ve karar verme yeteneği kazandırmaktadır. Bu sporu yapanlar yaşamlarında ve iş hayatında başarılı insanlar olmaktadır diye konuştu.
    
     Muhabir: Şeyda Bayraktar
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Karamürsel Yelken Kulübü Başkanı Toksoydan, Yıldırıma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER