Karaosmanoğludan fabrika ziyareti

Karaosmanoğludan fabrika ziyareti


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Erdem Holdinge ait İzmit Nezih Ticareti ziyaret ederek, fabrika yemekhanesinde işçilerle yemek yedi.
     Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Kocaelide bulunan fabrika ve iş yerlerini ziyaret eden Karaosmanoğlunun, İzmit Sanayi Mahallesinde bulunan Nezih Ticarete konuk olduğunu bildirildi.
     Karaosmanoğlunu fabrika girişinde Erdem Holdingin sahibi Nezih Erdem ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
     Karaosmanoğlu fabrika yemekhanesinde Erdem ve işçilerle sıraya girerek yemek aldı. Fabrikanın yemekhanesinde konuşma yapan Karaosmanoğlu, Sizlerle aynı masada bulunmaktan, aynı yemeği yemekten büyük mutluluk duydum. Büyükşehir olarak Kocaelide yaşayanların huzuru, mutluluğu, refahı için çalışıyoruz. Sizin gülen yüzünüz bizim en büyük mutluluğumuzdur şeklinde konuştu.
     Çevreye ve doğaya saygılı üretimin ve çalışanın her zaman yanında olduklarını vurgulayan Karaosmanoğlu, Sanayiye, üretime, iş adamlarımıza büyük önem veriyoruz. Ama onlara da havamızı, suyumuzu, toprağımızı, denizimizi kirletmeyeceksiniz diyoruz ifadelerini kullandı.
     Fabrika yönetiminden çalışmalarla ilgili bilgi alan Karaosmanoğlu, Nezih Erdem ve yöneticilerle birlikte fabrika sahasında inceleme yaptığı belirtildi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Karaosmanoğludan fabrika ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER