Karaosmanoğlu, Sinyalizasyon Kontrol Merkezini ziyaret etti

Karaosmanoğlu, Sinyalizasyon Kontrol Merkezini ziyaret etti


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, kent genelindeki 120 kavşakta yer alan sinyalizasyon sistemlerinin tek noktadan kontrol edildiği Sinyalizasyon Kontrol Merkezini ziyaret etti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın ve Ulaşım Daire Başkanı Abdulmuttalip Demirel ile birlikte, Ulaşım Daire Başkanlığı bünyesindeki Sinyalizasyon Kontrol Merkezinde incelemelerde bulundu.
     Yetkililer, Karaosmanoğluna, Kocaeli genelindeki 120 adet kavşakta yer alan sinyalizasyonların merkezde tek elden idare edildiğini ve gerekli müdahalelerin anında yapıldığı aktararak, 2009 yılından bu yana faaliyette bulunan sistemde trafiğin 56 ayrı görüntüyle takip edildiği bilgisini verdi.
     Karaosmanoğlu ile beraberindekiler daha sonra seyyar bir araçta yer alan sistemle ilgili incelemede bulundu. Aracı dikkatle inceleyen ve sistemle ilgili bilgi alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ulaşım hedefleri doğrultusunda trafikte modern sistemlerin kullanıldığını söyledi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Karaosmanoğlu, Sinyalizasyon Kontrol Merkezini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER