Karaosmanoğlu, TÜİK Kocaeli Bölge Müdürü Özcanı

Karaosmanoğlu, TÜİK Kocaeli Bölge Müdürü Özcanı ziyaret etti


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürü Şemsettin Özcanı ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Karaosmanoğlu, TÜİKin Türkiyenin bilgi bankası olduğunu belirterek, Türkiye İstatistik Kurumunun sonuçları açısından tüm ülkeyi ilgilendiren çalışmalar yapan bir kurum olduğunu ifade etti.
     TÜİKin çok önemli ve verimli çalışmalar yaptığını dile getiren Karaosmanoğlu, Herkesin müracaat edebileceği bir veri tabanı oluşmuş durumda. Halkın da güvendiği bir kurum. Bu konuda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum diye konuştu.
     Özcan da TÜİKe ve kurum çalışanlarına verdiği destek için Karaosmanoğluna teşekkür ederek, TÜİK olarak, Büyükşehirden her aşamada destek gördüklerini dile getirdi.
     Aldıkları destek sayesinde ilçelerdeki veri toplama işlemlerini kolaylıkla yapabildiklerini kaydeden Özcan Büyükşehirin bilgi ve kaynaklarından da düzenli olarak yararlanıyoruz. Büyükşehirde çok güzel bir kurumsallaşma var. Bu nedenle üst düzeydeki iş birliğimizden dolayı teşekkür ediyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Karaosmanoğlu, TÜİK Kocaeli Bölge Müdürü Özcanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER