Karatayda 5 Okula 5 Spor Salonu

Karatayda 5 Okula 5 Spor Salonu projesi tamamlanıyor


KONYA (A.A) - Karatay Belediyesi tarafından eğitime kazandırılan 5 Okula 5 Spor Salonu projesi kapsamında yapılan spor salonları tamamlanıyor.
     2012 yılının Mayıs ayında protokolü imzalanan ve 2012 yılının Kasım ayında temelleri atılan Olimpiyat İlköğretim Okulu, Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu, Yaşar Doğu İlköğretim Okulu, Cemil Keleşoğlu Anadolu Lisesi, Tarım Meslek Lisesi, çok amaçlı spor salonuna kavuşuyor.
     Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı açıklamada, eğitim ile ilgili projelerde spor yatırımlarının ağırlıklı olduğunu dile getirerek, 2012 yılı içerisinde eğitim yatırımlarının yaklaşık maliyetinin 15 milyon 250 bin lira olduğunu söyledi.
     Hançerli, dinamik ve sağlıklı bir neslin yetişmesi için sporun hayatın vazgeçilmez bir parçası olması gerektiğini vurguladı.
     Sporun şehir yaşamı içinde yer bulmasının sosyal belediyeciliğin modern bir gerekliliği haline geldiğini ifade eden Hançerli, sporun sadece okullarda değil yapılan donatı alanlarına yerleştirilen spor aletleriyle de her yaştan insana spor yapma alışkanlığı kazandırdıklarını dile getirdi.
     Başkan Hançerli, yapılan yatırımların ve eğitim projelerinin gençlerin iyi yetişmesi ve topluma yararlı bireyler olarak cemiyet hayatında başarıyla yer alması için gerekli yatırımların devam edeceğini belirtti.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Karatayda 5 Okula 5 Spor Salonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER