Karate: Türkiye Büyükler ve Veteranlar Şampiyonası

Karate: Türkiye Büyükler ve Veteranlar Şampiyonası -Şampiyonanın 3üncü gününde 3 kategoride şampiyonlar belirlendi -Dünya Büyükler Karate Şampiyonu Erkan: -Çok başarılı bir şampiyona oluyor ve mücadele seviyesi çok yüksek


SAKARYA (A.A) - Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonasının 3üncü gününde 3 kategoride şampiyonlar belirlendi.
     Atatürk Spor Salonunda düzenlenen şampiyonanın 3. gününde 60 Kilo Bay Kumite kategorisinde Aykut Kaya şampiyon, Yusuf Şişman ikinci, Eyüp Güler üçüncü; 70 Kilo Bay Kumite kategorisinde Ömer Kemaloğlu şampiyon, İdris Demir ikinci, Adil Alişiroğlu üçüncü; 75 Kilo Bay Kumite kategorisinde ise Necati Pınarbaşı şampiyon, Haldun Alağaş ikinci, Alperen Doğan üçüncü oldu.
    
     -Dünya Büyükler Karate Şampiyonu Erkan-
    
     Dünya Büyükler Karate Şampiyonu Enes Erkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turnuvanın başarılı geçtiğini söyledi.
     Erkan, yeni sezona başladıklarını belirterek, Burada Avrupa Şampiyonasının seçmeleri de yapılıyor. Ben ve Şeyda arkadaşım çok iyi başladık turnuvaya, Şampiyon olarak Avrupa Şampiyonasına direkt katılma hakkı elde ettik. Bu başarımızı Akdeniz Oyunlarında ve Avrupa Şampiyonasında da tekrar etmek istiyoruz diye konuştu.
     Genç sporcuların üst düzeyde mücadele verdiğini vurgulayan Erkan, şunları kaydetti:
     Çok başarılı bir şampiyona oluyor, mücadele seviyesi çok yüksek. Herkes elinden gelenin en iyisini yaparak şampiyon olmaya çalışıyor. Turnuvada uluslararası şampiyonlukları bulunan birçok arkadaşımız var. O yüzden kaliteli maçlar çıkıyor.
     Çok sayıda genç arkadaşımız müsabakalarda dövüşüyor. Bizlerin yerini bu genç kardeşlerimiz dolduracak. Türkiye bu konuda çok şanslı çünkü genç ve başarılı sporcularımız var. İnşallah bu şekilde devam ettikleri takdirde bizlerin yerini alacaklar.
     Şampiyona, yarın milli takım seçmeleriyle devam edecek.
    
     Muhabir: Salih Eren - Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Karate: Türkiye Büyükler ve Veteranlar Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER