Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Beyşehir-Ilgın ayrımı kavşağı-Konya yolunun 3-13. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Aralıka kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılacak.
     İyidere-Rize-Fındıklı yolunun muhtelif kesimlerinde orta refüjlerde bulunan hasarlı direklerin aydınlatma çalışmaları nedeniyle 15 Aralıka kadar şerit daraltması yapıldığından ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
     Nevşehir-Niğde yolunun 5-35. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
     Anadolu Otoyolu Çaydurt Kavşağı-Gerede Kavşağı arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle bugün Yeniçağa Kavşağının Ankara-İstanbul yönü kapalı olacağından Ankara yönünden gelenlerin Gerede Kavşağını kullanmaları, ayrıca Yeniçağa Kavşağı kapalı olduğundan otoyolu kullanmak isteyenlerin gidecekleri yöne göre Gerede Kavşağı veya Çaydurt Kavşağını kullanmaları gerekiyor.
     Anadolu Otoyolunun Düzce Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı 0-4. kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 30 Kasıma kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak. (Otoyolun Düzce Kavşağı girişi kapalı olacağından Kaynaşlı ve Hendek kavşaklarının kullanılması gerekiyor.)
     Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 47-48. kilometreleri (Çamyuva 1 Kavşağı sonrası) arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 31 Aralıka kadar pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 15.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.
     Dumlupınar-Altıntaş yolunda sürdürülen yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap, vs.) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.
     Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.
     Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Artvin-Erzurum yolunun 1-18. kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevkisi arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapandı. Ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevkisi arasındaki servis yolundan sağlanıyor.
    
     Muhabir: Arife Yıldız Ünal
     Yayıncı: Fazilet Özer
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER