Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Ankara-Pozantı otoyolu 350-366ncı kilometreleri arası Çiftehan-Pozantı kesiminde heyelan önleme yapıları çalışmaları nedeniyle kademeli olarak yol ve şerit kapatma yapılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
     İskilip-Çorum yolunun 7-34üncü kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
     Marmaris-Muğla yolunun 22-23üncü kilometreleri arasında menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor. Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez geçici ve bağlantı yolları dahil) otoyolu inşaatı işinde O-4 otoyolunun D-100 devlet yolu ile kesiştiği 46ncı kilometresinde bulunan köprüde genişletme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
     Söke-Milas yolunun 0-19uncu kilometreleri arasında Bafa Gölü-Karacabel tüneli mevki, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Muğla-Marmaris ayrımı-Ortaca yolunun 42-46ncı kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     O-2 Otoyolunun Mahmutbey doğu kavşağından Tekstilkent-İstoç-Başakşehir bağlantı yoluna ve yeni yerleşim alanlarına giriş ve çıkış sağlayan bağlantı kolları yapım çalışmaları nedeniyle Mahmutbey Doğu Kavşağı CD Kolu 0-1 kilometreleri arası emniyet şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanıyor.
     Çatalca-Gebze Otoyol kesiminde bulunan köprü, viyadük ve tünellerin onarım ve depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatleri arasında çalışmanın durumuna göre bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanıyor.
     Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gümüşova arasında 58inci kilometrede Batı Hereke viyadüğünde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatleri arasında D-100 karayolunun İstanbul istikametinde bir şerit trafiğe kapatılacak.
     Milas-Yatağan yolunun 4-19uncu kilometreleri arasında Kozağaç mevki, Boğayokuşu mevki ve Karaltı mevki, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87nci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.
    
     Muhabir: Leyla Ataman Koyuncuoğlu
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER