Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Cide-İnebolu yolunun 46-47. kilometreleri arasında heyelan önleme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
     Darende-Malatya yolunun 7-12. kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
     TEM Otoyolunun Çamlıca gişeleri ile FSM Köprüsü arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılan şeritler kapatılarak, trafik diğer şeritlerden kontrollü olarak verilecek.
     TEM Otoyolunun İzmit doğu kavşağı ile Adapazarı kavşağı arasındaki üstyapı ve asfaltlama çalışmaları nedeniyle otoyol trafiğe kapatılarak, ulaşım uygun kavşaktan D-100 yoluna yönlendirilecek.
     Anadolu Otoyolunun Ankara Kavşağı-Akıncı Gişeleri arasında bulunan koruma köprüsünün İstanbul yönündeki onarım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.
     TEM Otoyolunun Hadımköy Kavşağı-Çatalca Kavşağı arasında elektrik hattı çalışmaları nedeniyle yol çift yönlü olarak aralıklarla ulaşıma kapatılacak.
     İkizdere-İspir yolunun 22-44. kilometreleri arasındaki Ovit Dağı mevkisinde çığ tehlikesine karşı gündüzleri 07.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacak, ancak geceleri can ve mal güvenliği açısından 17.00-07.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Beyşehir-Konya yolunun 1-3. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-17.00 saatlerinde yol 2 saat ulaşıma kapatılacak.
     Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Muğla-Marmaris ayrımı-Ortaca yolunun 42-46. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
    
     Muhabir: Bülent Karaaslan
     Yayıncı: Fazilet Özer
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER