Kocahıdır Beldesi Belediye Başkanı Ercan:

Kocahıdır Beldesi Belediye Başkanı Ercan: -"Vatandaşımıza hizmetlerimiz devam ediyor"


EDİRNE (A.A) - İpsala Kocahıdır Beldesi Belediye Başkanı Ali Ercan, "Vatandaşımıza hizmetlerimiz devam ediyor" dedi.
     Ercan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kocahıdır beldesine 5 yıl içinde yaklaşık 5 milyon liralık yatırımın yapılacağını söyledi.
     Park, bahçe ve yollarla birlikte toplam 50 bin metrekareye kilitli parke taşı döşediklerini belirten Ercan, şunları kaydetti:
     "Park, bahçe ve yollarda yaptığımız çalışmalarda bugüne kadar 1 milyon liralık harcama yaptık. Bu yıl içerisinde yine kilitli parke taşı çalışmaları için 300 bin liralık bir yatırımı planlıyoruz. Yıl sonunda 5 yıllık dönem içinde yollara harcamamız 1 milyon 300 bin lirayı bulacak. Ayrıca, geçen yıl tamamlanan TREDAŞın enerji hatları yenileme projesi kapsamında beldemize yaptığı çalışma yaklaşık 1 milyon lirayı buldu. Beldemiz içinde tüm enerji hatları yenilenerek daha önce iki olan trafo sayımız şu an 5e çıkarıldı. Vatandaşımızın aldığı elektriğin kalitesi arttı. Belediyemizin girişimleri sonucunda beldemizin ortasından geçen dere için DSİnin hazırladığı bir projenin önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak. Beton kanal ve köprü ile birlikte proje bedeli 2 milyon lirayı bulacak. Bu yıl içinde bu proje de tamamlanmış olacak. Beldemizde yaptığımız yaklaşık 750 kişilik cami inşaatında tamamlandığında harcanacak para 1 milyon lirayı bulacak."
    
     Muhabir: İsmail Aliş / Cihan Demirci
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Kocahıdır Beldesi Belediye Başkanı Ercan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER