Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası -Fethiye Belediye Başkanı Saatcı: -"2012 yılında belediye sınırları içerisinde ölümlü trafik kazası yaşanmadı"


MUĞLA (A.A) - Fethiye Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Behçet Saatcıyı ziyaret etti.
     Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personelini Fethiye Belediyesi Meclis Salonunda kabul eden Saatcı, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün yaptıkları özverili çalışmalar ile başlatılan kazasız ilçe projesiyle, ölümlü trafik kazalarının önüne geçtiklerini söyledi.
     Ekiplerin, kavşak düzenlemeleri, kontrol sistemleri, EDS ve yol giriş çıkışlarının kontrol altına alınmasında çok etkili olduğunu kaydeden Saatcı, "Bunların hepsi kazasız bir ilçe olma konusunda büyük mesafe aldırdı. 2012 yılında belediye sınırları içerisinde ölümlü trafik kazası yaşanmadı. Fethiye Belediyesinin birçok çalışmada başarılı olduğu gibi trafikte de başarılı olacağına inanıyorum. Bize bu anlamda destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
     Fethiye Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Fikret Kaynak ise Başkan Saatcının kendilerinden desteklerini esirgemediğini ifade etti.
     Kaynak, yaptıkları çalışmalar ile belediye sınırları içerisinde ölümlü kazaların yaşandığı 42 noktada düzenleme yaptıklarını, trafik komisyonunun tespiti sonucunda 2012de ilçede hiç ölümlü kaza meydana gelmediğini belirtti.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER