Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Şahin:

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Şahin: Ligin ilk yarısını hedeflediğimiz yerde tamamladık, sezonu da hedeflerimiz doğrultusunda bitirmek istiyoruz


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Ligin ilk yarısını hedeflediğimiz yerde tamamladık, sezonu da hedeflerimiz doğrultusunda bitirmek istiyoruz dedi.
     Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında iyi bir kadro kurduklarını, ancak ilk haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra teknik direktör değişikliği yaptıklarını ve sezonun ilk yarısını ilk 10 içinde tamamlamayı başardıklarını söyledi.
     Spor Toto Spor Ligde kalıcı bir takım oluşturma amacı ile yollarına devam ettiklerini ifade eden Şahin, Ligin ilk yarısını hedeflediğimiz yerde tamamladık, sezonu da hedeflerimiz doğrultusunda bitirmek istiyoruz. Bunun için çok çalışmamız lazım. Ayaklarını yere sağlam basan bir takıma sahibiz. Bu takımın arkasında emek var. Bu takımın arkasında bütünleşmiş ve tek yumruk olmuş bir kent var diye konuştu.
     Ligin devre arasında Antalyada kamp yapacaklarını belirten Şahin, transfer konusunda ise komitenin çalıştığını kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER