Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin:

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin: Futbolcularımızın antrenmandaki performansıyla maçlardaki performansları farklı. Skibbenin futbolcular üzerine yeniden bir değerlendirme yapması gerekiyor


KARABÜK (A.A) - Karademir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Futbolcularımızın antrenmandaki performansıyla maçlardaki performansları farklı. Teknik direktör Skibbenin futbolcular üzerine yeniden bir değerlendirme yapması gerekiyor dedi.
     Nevzat Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda oynadıkları ve 2-1 yenildikleri Kasımpaşa maçında, iki takımında kötü bir futbol sergilediğini söyledi.
     Kasımpaşa ile oynadıkları maçın seyir zevkinin olmadığını anlatan Şahin, şöyle konuştu:
     Kasımpaşa ile oynadığımız maçtan memnun değiliz. Futbolcularımızın antrenmandaki performansıyla maçlardaki performansları farklı. Teknik direktör Skibbenin futbolcular üzerine yeniden bir değerlendirme yapması gerekiyor. Takımda tecrübeli ve tecrübesiz futbolcuların kaynaşması lazım. Daha ligin başındayız. Bu takımın iyi bir futbol oynaması için yönetim olarak ne gerekiyorsa yapacağız.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER