Karlıovadaki mayın patlaması

Karlıovadaki mayın patlaması -Polis aracının geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen mayınlı saldırıda şehit olan polis Osman Küçükdillanın baba ocağında yas var -Şehit Babası Mevlüt Küçükdillan: Ne diyeceğiz! Şehit olmuş..


KONYA (A.A) - Bingöl-Erzurum karayolu Karlıova ilçesi Hacılar köyü mevkisinde, polis aracının geçişi sırasında teröristlerce düzenlenen mayınlı saldırıda şehit olan polis Osman Küçükdillanın baba ocağında yas var.
     Küçükdillanın merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesindeki baba evine acı haber, emniyet görevlilerince verildi. Oğlunun şehit haberini aldığında gözyaşları döken baba Mevlüt Küçükdillanı yakınları teselli etmeye çalıştı.
     Baba Küçükdillan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ne diyeceğiz! Şehit olmuş... Vatan sağ olsun diyeceğiz. Söyleyeceğim başka bir şey yok dedi.
     Baba Küçükdillan, oğluyla en son 3 gün önce görüştüklerini ve şehit olan oğlunun kendisine; 15-20 kişilik bir ekiple yolları kontrol ediyoruz dediğini belirtti.
     Patlamada şehit olan Osman Küçükdillanın (23), iki yıl önce Hatice Küçükdillan ile evlendiği, henüz 1 yaşında Davut isminde çocuğu olduğu ve 2 aydır da Bingölde görev yaptığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Mumin Altaş / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Karlıovadaki mayın patlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER