Karlıovadaki mayın patlaması

Karlıovadaki mayın patlaması -Bingöl-Erzurum karayolunda çevik kuvvet polislerini taşıyan minibüsün geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Samet Kırcalının baba evinde hüzün yaşanıyor (Fotoğraflı-Görüntülü


İZMİR (A.A) - Bingöl-Erzurum Karayolunda meydana gelen mayın patlamada şehit olan polis memuru Samet Kırcalının (28), İzmirdeki baba evinde hüzün yaşanıyor.
     Karşıyaka ilçesi Yalı Mahallesinde oturan Kırcalı ailesine, Bingölde görev yapan oğulları Samet Kırcalının şehadet haberi, Karşıyaka Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerince verildi.
     Şehit haberinin alınmasının ardından Kırcalı ailesinin oturduğu apartmanın pencere ve balkonları, komşuları tarafından Türk bayraklarıyla donatıldı.
     Baba Şaban Kırcalı, oğlunun şehit haberinin duyulmasıyla ziyaretçi akınına uğrayan evlerinde taziyeleri kabul ediyor.
     Şehit Kırcalının, Kocaeli Üniversitesi mezunu olduğu ve 1,5 yıl önce girdiği polislik sınavıyla mesleğe Bingölde başladığı öğrenildi. Mart ayında Duygu Kırcalı ile hayatını birleştiren şehit Samet Kırcalının, eşiyle birlikte Bingöldeki lojmanlarda ikamet ettiği kaydedildi.
     Şehit Kırcalının son olarak 50 gün önce bir yakınlarının cenaze törenine katılmak üzere İzmire geldiği ve ailesiyle görüşme imkanı bulduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Karlıovadaki mayın patlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER