Karne heyecanı

Karne heyecanı -Osmaniyenin Kadirli ilçesinde 30 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı


OSMANİYE (A.A) - Kadirli ilçesinde, 2011-2012 eğitim-öğretim yılının son gününde yaklaşık 30 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.
     Kaymakam Necip Çakmak, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, İlçe milli Eğitim Şube Müdürleri Bayram Kastal ve Ali Sert ile Kadirli Anadolu Lisesi, İMKB Kız Meslek Lisesi ve Ali Mümtaz Sayman İlköğretim Okulunda düzenlenen karne törenlerine katıldı.
     Çakmak, konuşmasında, Kadirlide ilk ve orta dereceli okulda eğitim öğretim gören tüm öğrencilerin çok başarılı olduğunu belirterek, öğrencilerin tatillerini iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi.
     Her yeni dönemin öğrenciler için yeni bir başlangıç olması gerektiğini anlatan Çakmak, şunları kaydetti:
     Tüm öğrencilerimizi 2011-2012 eğitim öğretim yılında gösterdiği başarılı çalışmalarından ve öğretmenleri ise gayretlerinden dolayı kutluyorum. Öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir. Tatilinizi ve zamanınızı çok iyi değerlendirin. Gelecek için hiçbir şekilde karamsar ve kötü olmaya gerek yok. Başarmak için tek şart çalışmak, çalışmak ve çalışmaktır. Herkese iyi tatiller.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat ise geleceğin büyük insanlarının yetiştirildiği eğitim yuvalarında üstün gayret gösterdiğini ifade ettiği öğretmenlere teşekkür ederek, karnelerini alan yaklaşık 30 bin öğrenciye iyi tatiller diledi.
     Daha sonra öğrencilere karneleri dağıtıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat/Aycan Demirel
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER