Karsta Öğretmenler Toplantısı düzenlendi

Karsta Öğretmenler Toplantısı düzenlendi


KARS (A.A) - Sarıkamış ilçesinde yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla Öğretmenler Toplantısı yapıldı.
     Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığının yayınladığı genelge ve yıllık çalışma takvimi doğrultusunda, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının değerlendirilmesi için Sarıkamış Lisesinde toplantı düzenlendi.
     Milli Eğitim Şube Müdürü Yener Kamiloğlu, burada yaptığı konuşmada, her yıl periyodik olarak 1. ve 2. dönemlerde yapılan öğretmenler toplantısının amacının geçen eğitim-öğretim yılında görülen aksaklıkların ve noksanlıkların giderilmesi olduğunu söyledi.
     Yeni eğitim yılının daha verimli geçmesi amacıyla alınması gereken tedbir ve önlemleri görüşeceklerini ifade eden Kamiloğlu, şunları kaydetti:
     Bu sene Şubat ve Eylül aylarında yapılan atamalarda aramıza katılan öğretmenlerimizle birlikte daha güçlü bir kadro oluşturduğumuza inanıyor, hiçbir dersin boş geçmediği başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmeyi planlıyoruz. Ortak planlarımız, uyguladığımız ve uygulayacağımız projelerle SBS ve LYS başarılarımızda bu sene artış olmasını bekliyorum. Bu kapsamda yapılacak çalışmalarda en önemli görev tabii ki sizlere düşüyor. Yıl boyunca yapacağımız faaliyetleri gerçekleştirmek adına bu toplantılar bizler için çok önemlidir.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci - Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Karsta Öğretmenler Toplantısı düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER