Karsta Yıldızlar Kaybolmasın projesi

Karsta Yıldızlar Kaybolmasın projesi -Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında öğrencilere Çanakkale 1915 filmi izletildi


KARS (A.A) - Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen Yıldızlar Kaybolmasın adlı proje kapsamında 13 branştan 150 öğrenciye Çanakkale 1915 filmi izletildi.
     İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen ve Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, futbol, voleybol, basketbol, boks, bağlama, gitar ve masa tenisi gibi spor branşlarında eğitim alan öğrenciler, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde karşılandı. Öğrenciler daha sonra ekiplerle birlikte Kars Şehir Sinemasında Çanakkale 1915i filmini izledi.
     Proje Koordinatörü 4. sınıf Emniyet Müdürü Yılmaz Acar, filmin ardından yaptığı konuşmada, projenin ilk kısmının Aralık ayında tamamlanacağını belirterek, ikinci kısmınında Kalkınma Bakanlığı tarafından onaylandığını, 2013 yılında devam edeceğini söyledi.
     Bu proje kapsamında çocukların tanışıp birbirleriyle kaynaştığını ifade eden Acar, Bu sporcularımızın arasında Avrupada, Türkiyede ve Karsta düzenlenen yarışmalarda derece elde eden sporcularımız var. Bu başarının bundan sonrada devam edeceğine inanıyorum. Projeye destek veren Kars Valiliği ve Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Proje kapsamında maddi durumu iyi olmayan çocuklarımıza ve ailelere de ulaşmayı amaçlıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Karsta Yıldızlar Kaybolmasın projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER