Kars Belediye Başkanı Bozkuş: Kars inşaat

Kars Belediye Başkanı Bozkuş: Kars inşaat alanı gibi. Hükümetimizin birçok yatırımı var


KARS (A.A) - Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, belediyenin altyapı ve üstyapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Kars inşaat alanı gibi. Hükümetimizin birçok yatırımı var dedi.
     Bozkuş, yaptığı açıklamada, belediye olarak kentteki her cadde ve mahalleye aynı hizmeti götürmek için çaba gösterdiklerini ifade etti. Kent merkezindeki yol sorununu tamamen sonlandırdıklarını anlatan Bozkuş, Cumhuriyet Caddesinin önce altyapısını yaptık sonra da asfaltını attık. Şimdi de asfaltın son katını atıyoruz. Bu caddemiz Karsın giriş noktası olacak. Hemşehrilerimiz evlerinin yerine yeni binalar yapıyorlar. Bu caddemiz çok değerlendi dedi.
     Yapılan çalışmalarla kentin çehresinin değişeceğini belirten Bozkuş, şunları kaydetti:
     Kars inşaat alanı gibi. Hükümetimizin birçok yatırımı var. Bunlar devam ederken biz de belediye olarak kanalizasyon, içme suyu, yol, kaldırım, park, bahçe ve asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buna paralel olarak TOKİ Bayrampaşada gecekondu dönüşüm projesine başlanacak, ardından kentsel tasarım projesini hayata geçireceğiz. Asri mezarlıktaki çalışmalar devam ediyor. Hep birlikte el ele vererek Karsı yeniden inşa edeceğiz.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Kars Belediye Başkanı Bozkuş: Kars inşaat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER