Kartepede tavuk çiftlikleri kokusuyla mücadele

Kartepede tavuk çiftlikleri kokusuyla mücadele


KOCAELİ (A.A) - Kartepe Belediyesi yetkilileri, tavuk çiftliklerinin yaz aylarında artan kokusunun önlenmesi için çiftlik sahipleriyle toplantı yaptı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, tavuk yetiştiricileri ve Zabıta Müdürü Selman Çelikin katıldığı toplantıda teknolojik imkanların daha iyi kullanılması istendiği belirtildi.
     Yaz aylarıyla birlikte tavuk çiftlerinin yaydığı kokuya ilişkin şikayetlerinin arttığına yer verilen açıklama, şöyle devam etti:
     Belediye yetkilileri bölge halkının mağduriyetine çözüm bulunması konusunda işletme sahipleri ile bir araya geldi. Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıya katılan tavuk çiftliği sahiplerinden teknolojik tüm imkanları kullanmaları istendi. Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, benzer iş kolları sahipleri ile ilçedeki işletme sahiplerinin iş birliği yapmalarını da tavsiye ettiği toplantıda, iş yerlerinde kullanılan havalandırma, fan ve arıtma sistemleri gibi donanımların bakımlarının ihmal edilmemesi de istendi.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kartepede tavuk çiftlikleri kokusuyla mücadele Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER