Kartepe Belediye Başkanı Karabalıktan mahalle ziyareti

Kartepe Belediye Başkanı Karabalıktan mahalle ziyareti


KOCAELİ (A.A) - Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Menderes Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.
     Merkez Kıraathanesinde gerçekleşen toplantıda konuşan Karabalık, Kartepenin hızlı adımlarla yoluna devam ettiğini belirterek, eğitimden sağlığa, spordan kültüre her konuda bölgeye yapılan yatırımların devam ettiğini söyledi.
     Vatandaşın dertlerine ve sevinçlerine ortak olmaya çalıştıklarını vurgulayan Karabalık, her gün ilçenin farklı köşelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek verdikleri sözü tutuklarını göstermeye devam edeceklerini kaydetti.
     Karabalık, Kartepede uzun bir yol ağı bulunduğunu dile getirerek, ilçe olduklarından bu yana 270 tane yeni imar yolu açıldığını söyledi.
     Yolların uzunluğunun 80 kilometre olduğunu dile getiren Karabalık, şöyle konuştu:
     Arslanbey geneline baktığımızda 14 yeni imar yolu açarak 2 bin 935 metre uzunluğundaki güzergaha 11 bin 739 ton malzeme serdik. Bölgede 9 cadde ve sokak üzerinde 6 bin 885 metre uzunluğundaki güzergaha 15 bin 962 ton asfalt sererken, 35 cadde ve sokak üzerinde 55 bin 750 metre kare parke ve 15 bin 84 metre bordür döşedik. 4 cadde ve sokak üzerinde yaptığımız kaldırım çalışmalarında 5 bin 840 metre kare parke, 360 metre kare beton ve 6 bin 430 metre bordür döşeyerek halkımızın kullanımına sunduk.
     Karabalık, Fındıksuyu Deresi üzerine yapılmakta olan köprü ve kurs merkezi düzenlemeleri ile pek çok alanda hizmet yapıldığını anlatarak, hizmet anlamında yapılan çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kartepe Belediye Başkanı Karabalıktan mahalle ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER