Kas hastası kıza akülü sandalye

Kas hastası kıza akülü sandalye -Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan, kas hastası küçük kıza okula rahat gidebilmesi için akülü sandalye hediye etti


ADANA (A.A) - Adanada okula rahat gidip gelebilmek için plastik kapak toplayıp akülü sandalye almak isteyen Aysu Dönmeze Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan akülü sandalye hediye etti.
     Komşuları ve öğretmenlerinin okuluna devam etmesi için büyük çaba gösterdiği Aysuyu Başkan Çelikcan, Kışla Mahallesindeki evinde ziyaret etti. Eğitimini sürdürmek isteyen ancak ailenin durumu nedeniyle düzenli okula gidemeyen Dönmeze, Başkan Çelikcan akülü araba verdi.
     Eğitimin tamamlayıp ileride müzik öğretmeni olmak isteyen Aysu Dönmez ve ailesi Başkan Çelikcanın bu ziyareti karşısında çok memnun olduklarını belirterek, Aysuyu okula bebek arabası ile götürüp getiriyorduk. Bir kişi ise okulda beklemek zorunda kalıyordu. Akülü sandalye almak için maddi durumumuz uygun değildi. Başkanımız tam zamanında imdadımıza yetişti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.
     Çelikcan ise ilçede bulunan yardıma muhtaç aileleri tespit edip ziyaret ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Akşamları değişik mahallelere giderek hem vatandaşlarımızı ziyaret edip o bölgeyle ilgili sorunları yerinde görüp ihtiyacı olan vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz. Özellikle hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara moral vermeye çalışıyoruz. Karşılayabildiğimiz ihtiyaçlarını karşılarken resmi kurumlarla ilgili yapılabilecek işler konusunda kendilerine yardımcı oluyoruz. Hükümetimizin kendilerine sunduğu imkanlardan faydalanmasını sağlayarak hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Kas hastası kıza akülü sandalye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER