Kastamonudan kısa kısa

Kastamonudan kısa kısa -CHP Merkez İlçe Teşkilatı 2 Şubatta olağanüstü kongre yapacak


KASTAMONU (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez ilçe Teşkilatının 2 Şubatta olağanüstü kongre yapacağı bildirildi.
     CHP Merkez İlçe Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Bıyıklı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projelerini şehir merkezinde ve merkeze bağlı köylerde 294 delegeyle görüşerek yapmak istediklerini ifade ederek, Artık bundan sonrasına 2 Şubatta yapacağımız kongrede delegeler karar verecek. Kongreyi yapma sorumluluğu geçici yönetim kuruluna ait. Şu an hazırlıklarımızı bitirdik, kongreye hazırız diye kaydetti.
    
     -Gaziler ve şehit yakınlarından ziyaretler-
    
     Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği yönetim kurulu üyeleri, İl Sağlık Müdürü Metin Öztürk ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nida Sinsiyi ziyaret etti.
     Satıoğlu, ziyaretlerde ilde faaliyet gösteren her iki dernekle ilgili Öztürk ve Sinsiye bilgi verdi.
     Kastamonunun Türkiyenin bağımsızlığını elde etme mücadelesinde çok önemli görevler üstlendiğini ifade eden Satıoğlu, şöyle konuştu:
     Kastamonu şehit veren iller içerisinde ilk 3te yer alıyor. İlköğretim çağındaki çocuklarımızı mutlaka Çanakkaleye götürüp orada yaşananları anlatmalıyız. Gençliğe bu bilinci aşılamak lazım. Japonyada çocuklar önce atom bombası atılan yerlere götürülüyor, daha sonra da ülkenin modern tesisleri gezdiriliyor.
    
    
     -Halkla doğru iletişim kurma stratejileri semineri-
    
     Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kastamonu Bölge Müdürlüğü personeline Halkla doğru iletişim kurma stratejileri semineri verildi.
     İletişim ve Yönetim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ tarafından İller Bankası konferans salonunda verilen seminere, TÜİK Kastamonu Bölge Müdürü İsmail Gökalp, şube müdürleri ve çalışanları katıldı.
     Seminerde, iletişimde anne faktörü, iletişimdeki belli başlı problemler ve çözümleri, vizyon, misyon ve değer kavramlarının önemi, karakterin oluşum süreci hakkında katılımcılara bilgiler verildi.
     Programın 2. bölümünde katılımcılara karakter testi uygulandı.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kastamonudan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER