Kastamonudan kısa kısa

Kastamonudan kısa kısa -Atletizm Geliştirme Projesi il seçmeleri birinci kademe yarışı yapıldı


KASTAMONU (A.A) - Atletizm Geliştirme Projesi il seçmeleri 1. kademe yarışının yapıldığı bildirildi.
     Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kadı Dağı Kros Parkurunda gerçekleştirilen yarışa, 79 sporcunun katıldığı belirtildi.
     Açıklamada, yarışmada 2 bin metre 1999-2000 doğumlularda kızlarda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulundan Semanur Bozkırın, erkeklerde Küre Yatılı İlköğretim Bölge Okulundan (YİBO) Tayfun Sezerin ve bin 500 metrede 2001 - 2002 doğumlularda kızlarda Küre YİBOdan Tuğba Özçelikin, erkekler ise Küre YİBOdan Ferhat Bilirin birinci olduğu kaydedildi.
    
    
     -Kulüplü halk oyunları il birinciliği yarışmaları-
    
     Kulüplü halk oyunları il birinciliği yarışmalarının yapıldığı bildirildi.
     Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Atatürk Spor Salonunda düzenlenen yarışmaları, Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yaşar Abasıyanık, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yaşar Dolapçı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adem Keloğlu ve Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Şentürkün izlediği belirtildi.
     Açıklamada, yarışmalara katılan tüm takımların kendi kategorilerinde birinci olduğu ve grup müsabakalarında Kastamonuyu temsil edecekleri kaydedildi.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kastamonudan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER