Kastamonu Belediye Başkan Vekili Yavuz:

Kastamonu Belediye Başkan Vekili Yavuz: -"Kastamonuyu beğenilen bir şehir yapmak için çaba sarp ediyoruz"


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, "Kastamonuyu beğenilen bir şehir yapmak için çaba sarp ediyoruz" dedi.
     Yavuz, düzenlendiği basın toplantısında yaptığı konuşmada, 30 Nisanda Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlunun rahatsızlandığını anımsattı.
     Belediye Başkanı Toğçuoğlunun yokluğunu hissettirmemek için ekip olarak yoğun bir tempo çalıştıklarını ifade eden Yavuz, şöyle konuştu:
     "Şehir içerisinde yaptığımız her bir çalışma için arkadaşlarımız gece gündüz çalıştılar. Laf üretmiyoruz, icraat yapıyoruz. Çalışmalarımızı ciddi bir şekilde devam ettiriyoruz. Bir yerlerde oturarak ve konuşmakla hiçbir şey olmuyor. Kastamonuyu beğenilen bir şehir yapmak için çaba sarp ediyoruz. Amacımız, ilimizi cazibe kenti yapmak ve insanların mutluluğu için çalışmaktır. Kastamonudaki yoğun çalışmalarımıza devam ettireceğimize söz veriyoruz."
     Toplantıya, MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, MHP Kastamonu İl Başkanı Dursun Ergin, MHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, Kastamonu İtfaiye Müdürü Ahmet Uslu, belediye bağlı müdürler ve çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Özkan Beyer/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Kastamonu Belediye Başkan Vekili Yavuz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER