Kavaklıoğlu ve Akdoğandan Kadir Gecesi mesajı

Kavaklıoğlu ve Akdoğandan Kadir Gecesi mesajı


NİĞDE (A.A) - AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Milletvekili Kavaklıoğlu, İslam alemi için çok büyük önem taşıyan ve nimetlerin bol olduğu Kadir Gecesinin inananlar için bir fırsat gecesi olduğunu belirttiği mesajında, Kadir Gecesinde doruğa çıkan manevi güzelliklerin sevgi, barış, merhamet ve yardımlaşma anlayışı ile sağlanan sosyal huzurun kuvvetlenerek devam etmesi temennisinde bulundu.
     Niğde Belediye Başkanı Akdoğan da, tüm İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik etti.
     Mesajında Kadir Gecesinin, en faziletli ve kutsal gecelerden biri olduğunu ifade eden Akdoğan, şunları kaydetti:
     Bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen bu gecede, huzur iklimi berraklaşacaktır. Kadir Gecesi, ellerin semaya açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı bir gecedir. Başta şehrimiz olmak üzere, ülkemizde ve İslam aleminde huzur ve huşu içinde geçirilen ramazan günleri, Kadir Gecesinin rahmet ve bereketi ile birlikte doruğa çıkacaktır. Bu gece vesilesiyle tüm dünyada sıkıntı içinde olan kardeşlerimize dua edelim. Bu düşüncelerle hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, gecenin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur getirmesini diliyorum.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Kavaklıoğlu ve Akdoğandan Kadir Gecesi mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER