Kayapınar Belediyesi öğrencilere yemek verdi

Kayapınar Belediyesi öğrencilere yemek verdi


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, kendi bünyesinde açtığı ücretsiz beden eğitimi kurslarında başarılı olan ve üniversitelere yerleşen öğrencilere yemek verdi.
     Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ Ekin Parktaki yemekte, belediyenin verdiği kurslar sonucu 400 öğrencinin üniversite kazandığını ve bunun büyük bir başarı olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
     "Belediye olarak 7 yıldır gençlerimize destek olmak adına beden eğitimi öğretmenliği ve antrenörlük kurslarını ücretsiz veriyoruz. Geçen altı yıl zarfında verdiğimiz kurslar sonucu 400 öğrenci üniversiteyi kazanma hakkı elde etmişlerdir. Bu sayı büyük bir başarıdır. Bu öğrencilerden bazıları üniversite öğrenimi tamamlamış, bazıları halen öğrenimleri sürdürmekteler. Bu yıl yedincisini düzenlediğimiz kursumuza şu ana kadar 175 gencimiz başvuruda bulunmuştur. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda verilecek yoğun emek sonucu aynı başarının sağlanacağını umut ediyoruz."
     Yemeğe Dağın yanı sıra Başkan Yardımcısı Aynur Yılmaz, BDP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Emin Yılmaz, İlçe Başkanı Davut Kesen, Kayapınar Spor Kulübü Yöneticisi İbrahim Çiçek ve öğrenciler katıldı.
    
    
     Muhabir: Mehmet Çakan / Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Kayapınar Belediyesi öğrencilere yemek verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER