Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -2012-2013 sezonunun şampiyonu Muratpaşa Belediyesi için kutlama programı düzenlendi -Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen: -"Salondaki ışıkları kapatsalar bile bu başarıya kimse gölge düşüremez"


ANTALYA (A.A) - Hentbol Bayanlar Süper Liginde 2012-2013 sezonunun şampiyonu Muratpaşa Belediyesi için oyuncu ve kulüp yöneticilerinin katılımıyla kutlama programı düzenlendi.
     Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Muratpaşa Belediyesi Toplantı Salonundaki programda yaptığı konuşmada, takımın 2 yıl üst üste Bayanlar Süper Liginde şampiyon olduğunu, Avrupada ise iki kere final oynadığını söyledi.
     Takımın büyük başarılara imza attığını ifade eden Evcilmen, "Tüm yıl boyunca emek verdiniz, ter döktünüz, heyecan koydunuz, ekipleştiniz ve şampiyonluk kazandınız. Antalyanın, Türkiyenin gururu, hentbolda marka oldunuz" dedi.
     Başarının burada kalmaması gerektiğini vurgulayan Evcilmen, şampiyonluk, sevinç ve coşkunun bir günlük olduğunu, geleceğe yönelik çaba gösterilmesi gerektiğini bildirdi.
     İstanbulda Haldun Alagaş Spor Salonunda oynanan maçta ışıkların kapatıldığını, takımın kupayı karanlıkta aldığını hatırlatan Evcilmen, "Üzücü bir durumdu. Ama salondaki ışıkları kapatsalar bile bu başarıya kimse gölge düşüremez. Başarıyı böyle gölgelemek gereksizdi" dedi.
     Oyuncu Sevilay İmamoğlunun 8 haftalık hamileyken maça çıktığını söyleyen Evcilmen, İmamoğluna fedakarlığından dolayı teşekkür etti.
     Muratpaşa Belediyesi Hentbol Şube Sorumlusu Gürsel Karabayır ise bu yıl Muratpaşada kapalı spor salonu, yüzme havuzu ve semt spor sahasının temelini attıklarını kaydetti.
     Antalyada spor yapmayan kişinin kalmamasını hedeflediklerini dile getiren Karabayır, takıma destek veren Evcilmen ve taraftarlara teşekkür etti.
    
     -"Ben ve bebeğim şampiyonluk yaşadık"-
    
     Muratpaşa Belediyesi Bayan Hentbol takımı oyuncularından Sevilay İmamoğlu da sezon boyunca çok çalıştıklarını, ligi namağlup tamamladıklarını söyledi.
     Dördüncü şampiyonluğunu yaşadığını anlatan İmamoğlu, "Ben ve 8 aylık bebeğim şampiyonluk yaşadık. Bu şampiyonluk diğerlerinden daha önemli ve anlamlı oldu" dedi.
     Törenin ardından Evcilmen, kulüp yöneticileri ve oyuncular pasta keserek, kupa ile fotoğraf çektirdi.
     Hentbol Bayanlar Süper Liginde Muratpaşa Belediyesi, play-off final serisinde Üsküdar Belediyesine karşı 3-1 üstünlük sağlayarak şampiyon olmuştu.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER