Kayın pederinin gelinini silahla vurarak öldürmesi

Kayın pederinin gelinini silahla vurarak öldürmesi -Alaplıda kayın pederinin tabancayla ateş ederek öldürdüğü kadının cenazesi toprağa verildi -Gelinini öldüren, 7 yaşındaki torunuyla elindeki tabancayı almaya çalışan oğlunu ağır ya


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakın Alaplı ilçesinde kayın pederinin tabancayla ateş ederek öldürdüğü kadının cenazesi toprağa verildi.
     Dün kayın pederinin evde odasına girip ateş ederek öldürdüğü Ayşe Günayın (34) cenazesi, Adli Tıp Kurumundaki otopsi sonrası yakınları tarafından alınarak Yeşilyurt köyündeki baba ocağına götürüldü.
     Günayın babası ve Yeşilyurt köyü muhtarı Ali Haydar Özmenin evinin önünde taziyeleri kabul etmesinin ardından dua edildi.
     Daha sonra Günayın cenazesi, yaklaşık 1 kilometre omuzlarda taşınarak Yeşilyurt Camisine getirildi. Cenaze törenine kadının yakınlarının yanı sıra Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Kılınan cenaze namazının ardından Günayın cenazesi aile mezarlığında toprağa verildi.
     Kadının yakınlarının güçlükle sakinleştirildiği cenaze töreni sırasında jandarmanın geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü.
    
     -Zanlı Adliyede-
    
     Dün yaşanan olayda Çamcılar köyündeki evinde gelininin odasına girip kurusıkıdan bozma tabancayla ateş ederek kadını öldüren, 7 yaşındaki torunu ve oğlu Fahrettini yaralayan E.Gnin (68), jandarmadaki sorgusu tamamlandı.
     Adliyeye sevk edilen katil zanlısının savcılıkça sorgulamasının devam ettiği belirtildi.
     Zanlının bir süredir gelini ve oğluyla problemler yaşadığı, aynı evde yaşamalarına karşın yemeklerini bile ayrı yedikleri iddia edildi.
     Bu arada, Ereğli Devlet Hastanesinde tedavisi süren Fahrettin Günayın durumun ağır olduğu, yaralanan çocuğunun ise hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kayın pederinin gelinini silahla vurarak öldürmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER