Kaymakam Güle ziyaretler

Kaymakam Güle ziyaretler -Şarkışla Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Mahir Cengiz ve hastane müdürlüğü görevine getirilen Adnan Şimşek ile Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Gültekin İçer, Kaymakam Gülü ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Şarkışla Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Mahir Cengiz ve hastane müdürlüğü görevine getirilen Adnan Şimşek ile Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Gültekin İçer, Kaymakam Davut Gülü ziyaret etti.
     Uzman doktor Mahir Cengiz, hastanenin sorunlarına ve yapılacak işlere değinerek, Hastalarımızın sağlığı ve huzuru için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hastanemizde eksik olan kadrolarımızdan ortopedi bölümüne atama yapıldı, yakın bir zamanda gelecek. Göz polikliniği için atama bekliyoruz dedi.
     Kaymakam Davut Gül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ihtiyaç duyulduğunda her zaman yardıma hazır olduğunu söyledi.
    
     -İçer, Gülü ziyaret etti-
    
     Aile ve Sosyal Politikalar Şarkışla İlçe Müdürlüğü görevine atanan Gültekin İçer de Kaymakam Davut Gülü makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     İçer, daha önce Sivas merkezde yapılan işlemlerin Şarkışlada yürütüleceğini belirterek, yeni açılan müdürlüklerinin Gemerek ve Altınyayla ilçelerine hizmet vereceğini söyledi.
     Kaymakam Gül ise İçere çalışmalarında başarılar diledi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kaymakam Güle ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER