Kaymakam Otcu, ishale hattı çalışmalarından zarar

Kaymakam Otcu, ishale hattı çalışmalarından zarar gören yollarda inceleme yaptı


MANİSA (A.A) - Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Gördes Barajından İzmire içme suyu temin edilmesi için ishale hattı döşenmesi için yapılan yapılan kazı çalışmalarında bozulan yollarda incelemelerde bulundu.
     Otcu, ilçeye bağlı Koldere beldesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Serdar Yıldırım ile birlikte İzmire içme suyu temin edecek ishale hattı çalışmalarında bozulan yollarda inceleme yaptı.
     İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Otcu, sorunun çözümü için ilgili firmaya uyarıda bulunduklarını ve konuyu yakından takip ettiklerini söyledi.
     Koldere Belediye Başkanı Serdar Yıldırım da 1 yıl önce kazılan arazi yolunun hala eski haline getirilmediği, üreticilerin ovaya gitmek için 10 kilometre ötedeki Yeşilköy hattını kullanmak zorunda kaldıklarını söyledi.
     Bu durumun üretici için ek maliyet oluşturduğunu ifade eden Yıldırım, Çalışmayı yürüten firma, kazı yapılan bölgeden su çıktığını bu nedenle çalışma yapamadıklarını ifade ediyor. Bu işin bir an önce çözüme kavuşturulması gerekiyor dedi.
    
     Muhabir: Muammer Kökçüoğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Kaymakam Otcu, ishale hattı çalışmalarından zarar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER