Kaymakam Yakutaya ziyaretler sürüyor

Kaymakam Yakutaya ziyaretler sürüyor


NEVŞEHİR (A.A) - Gülşehir Kaymakamı Mesut Yakutanın Kaymakamlar Kararnamesi ile tayininin Antalyanın Finike ilçe kaymakamlığına çıkmasıyla ziyaretler devam ediyor.
     Sevim Erdoğan Öz İlkokulu Müdürü Vedat Ali Gür ve beraberindeki öğretmenler, Gülşehir Kaymakamı Mesut Yakutayı makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim ettiler.
     Gülşehirde bulunan okullar adına gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yakuta, tüm görev yaptığı yerlerde olduğu gibi Gülşehirde de eğitim-öğretim yeri olan okullara önem verdiğini kaydetti.
     Eğitim ve öğretimin toplumsal yaşantıda en önemli gereklilik olduğuna dikkat çeken Kaymakam Yakuta, bu bilinçle hareket ederek, Gülşehir köyleri ve ilçe merkezinde bulunan okullarda önemli bir sorun bırakmadıklarını dile getirdi.
     Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl uygulamaya konulan yeni eğitim-öğretim programı hakkında Yakutaya bilgi veren Gür de, 4+4+4 programı çerçevesinde Sevim Erdoğan Öz İlköğretim Okulunun ilk 4 yılı kapsayan ilkokul şeklinde eğitim-öğretime devam edeceğini belirtti.
     Diğer okullarda yaşanan değişiklikler hakkında da bilgi veren Gür, okullara verdiği önemli destekten dolayı Kaymakam Yakutaya plaket takdim ederek, teşekkür etti.
    
     Muhabir: Dilaver Can
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Kaymakam Yakutaya ziyaretler sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER