Kayseride kadın kıyafetli kişinin ayrı yaşadığı

Kayseride kadın kıyafetli kişinin ayrı yaşadığı karısını öldürmesi -Mahkemece karısının evinden uzaklaştırma cezası verildiği için kadın kıyafetiyle girdiği apartmanda karısını bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı (Fotoğraflı-G


KAYSERİ (A.A) - Kayseride şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemece karısının evinden uzaklaştırma cezası verildiği için kadın kıyafetiyle girdiği apartmanda karısını bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı.
     Bir süredir ayrı yaşadığı karısı C.Knin (51) Melikgazi ilçesi Esenyurt Mahallesinde oturduğu apartmana dün etek ve pardösü giyip, eşarp takarak girdikten sonra, karısını bina merdivenlerinde bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yakalanan R.K. (55), emniyetteki işlemleri ve sağlık kontrolünün ardından getirildiği Kayseri Adliyesinde, Cumhuriyet Savcısı Ömer Ömeroğlu tarafından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.
     Kayseri 3. Sulh Ceza Mahkemesinde ifade veren R.K, Tasarlayarak ve canavarca hisle adam öldürmek suçundan tutuklandı.
     Kayseri Kapalı Cezaevine gönderilen R.K, duruşma salonunda çıkarken bir yakınına, Oğluma selam söyle. Onu çok seviyorum. Cezaevine ziyaretime gelsin. Annesini de çok sevmiştim, böyle olmasını hiç istemedim dedi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Kayseride kadın kıyafetli kişinin ayrı yaşadığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER