Kayseride trafik kazası

Kayseride trafik kazası -Vali Yılmaz: "Su altından çıkarılan 2 kişiyle beraber ölü sayısı 8e yükseldi. Yolcuların beyanları esas alınarak artık kayıp kalmadığını değerlendiriyoruz" -"Saat 17.00 itibariyle arama çalışmalarını bitir


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Yahyalı ilçesinde, midibüsün Çamlıca 3 Barajına düştüğü kazada, ölü sayısının 8e yükseldiğini söyledi.
     Yılmaz AA muhabirine yaptığı açıklamada, arama çalışmalarında midibüsten yaralı kurtulan yolcular ve yakınlarının beyanlarına göre hareket ettiklerini belirtti.
     Yolcuların yanında kimin olduğuna dair bilgi toplamak için tek tek değerlendirme yaptıklarını anlatan Yılmaz, şunları kaydetti:
     "En baştan beri söylüyoruz, sayıları yolcuların beyanına göre ifade ediyoruz. Yolcu beyanına göre araçta 34 kişi var demiştik. İlk şok esnasında yolcuların verdiği bilgi bu şekildeydi. Daha sonra sağlıklı bir şekilde değerlendirme yapıldı, yaralılarla görüşüldü. Şoför dahil midibüste 32 kişi olduğu belirlendi. Bizim baştan beri söylediğimiz gibi özel bir organizasyon ve sayıyla ilgili bilgiyi yolculardan alıyoruz. 24 yaralı var. Son olarak su altından çıkarılan 2 kişiyle beraber ölü sayısı 8e yükseldi. Yolcuların beyanları esas alınarak kayıp kalmadığını değerlendiriyoruz."
     Yaşanan kaza nedeniyle üzgün olduklarını dile getiren Yılmaz, "24 yaralımız var. Kayserideki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların durumlarında endişe edilecek bir şey yok. 2 kişi kayıptı. Su altı ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu bu iki kaybı da bulduk. Saat 17.00 itibariyle arama çalışmalarını bitirdik. Hepimizin başı sağolsun" diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal - Esma Aygün
     Yayıncı: Ersin Altınsoy
<< Önceki Haber Kayseride trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER