Kayseri Barosundan Vali Yılmaza ziyaret

Kayseri Barosundan Vali Yılmaza ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Şerif Yılmazı ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yılmaz, Başkan Konaç ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarı diledi.
     Kendisinin de hukukçu olduğunu, hukukun toplum hayatında önemli konumda bulunduğunu belirten Yılmaz, idarenin yaptığı işlemlerin makamda bulunana göre değil, hukuk kurallarına göre şekillenmesi durumunda hukuka aykırılığın azalacağını vurguladı.
     Demokrasinin toplum hayatındaki önemini de ifade eden Vali Yılmaz, hukuk devletinde keyfiliğe yer olmadığını, yapılan her işlemin hukuk devleti ilkesine uygun olması gerektiğini belirtti.
     Baro Başkanı Fevzi Konaç da Vali Yılmaza yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Kayseri Barosu olarak hukukun üstünlüğüne inanıyor, hukukun toplumun huzuru ve güveni için olmazsa olmazlardan olduğunu düşünüyoruz. Toplumun sorunlarına duyarlı, öncelikle yerelde, geniş çerçevede ise ülke çapında hukukun aktif olarak işlemesi ve toplumsal huzurun sağlanması bakımından Kayseri Barosu olarak elimizden gelen çalışmaları yapacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Kayseri Barosundan Vali Yılmaza ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER