Kayseri Şeker Fabrikası yönetimi,

Kayseri Şeker Fabrikası yönetimi, kar payını şirkete bıraktı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Şeker Fabrikası yönetim kurulu üyeleri, şirket karından almaları gereken yüzde 1lik kar payını şirkete bıraktı.
     2011-2012 bilanço dönemini, net 71 milyon 608 bin liralık kar ile kapatan Kayseri Şeker Fabrikasında, şirket yönetim kurulu, karın yüzde 1ine tekabül eden yönetim kurulu payını almama kararı aldı. Böylece kurul üyelerinin her birinin hissesine düşen 143 bin 217 lira ve toplamda ortaya çıkan 716 bin lira, şirket kasasında kalmış oldu.
     Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Başkan Hüseyin Akay, şirketin önemli bir süreçten geçtiğine dikkat çekerek, İçerisinde bulunduğumuz olumlu mali yapı, şirketin kalkınma evresine girmesi ve borçlarını ödeyebilecek güce ulaşması, bizleri asla hedeflerinden uzaklaştırmamıştır dedi.
     Kendilerine olan güveni boşa çıkarmamaya çalıştıklarını ifade eden Akay, şunları kaydetti:
     Bize duyulan güvenin ve üreticinin umutlu beklentilerine cevaben, Şirket Ana Sözleşmesinin 71. Maddesinde yer alan ve üye başı 143 bin 217 liraya tekabül eden temettü payının yönetim kurulumuzun ortak kararı ile şirketimize bırakılmıştır. İşte bu manada aldığımız sorumluluğu ifa edilmesi noktasında üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Umarız Kayseri Şeker Fabrikası, çok yakın zamanda ilin, bölgenin ve ülkenin kalkınmasında yeniden çok önemli çalışmalara imza atar ve üreticisinin refahını sağlar.
    
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kayseri Şeker Fabrikası yönetimi, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER