Kayseri U20ye hazırlanıyor

Kayseri U20ye hazırlanıyor


KAYSERİ (A.A) - 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında Türkiyenin ev sahipliğinde Kayseri, Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Rize ve Trabzonda gerçekleşecek FIFA U20 Dünya Kupası hazırlıkları Kayseride devam ediyor.
     FIFA U20 Dünya Kupasının 21 Haziranda gerçekleşecek açılış maçının yanı sıra B Grubu maçları ile ikinci tur ve çeyrek final maçlarına da ev sahipliği yapacak Kayseride, Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Koordinatörü Ali Üstünel başkanlığında koordinasyon toplantısı yapıldı.
     Kadir Has Stadyumu Toplantı Salonundaki toplantıya 16 ayrı kamu kurum ve kuruluş temsilcisi katıldı.
     Toplantı hakkında katılımcılara bilgi veren Üstünel, U20 Dünya Kupasının önemine değinerek, Bu önemli organizasyonun ülkemizde gerçekleşecek olması ve açılış müsabakası ile birlikte toplam 8 ayrı karşılaşmaya ilimizin ev sahipliği yapacak olması bizi sevindirirken bize bir takım sorumluluklar da yüklemektedir dedi.
     Üstünel, U20 Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında 1 Aralık Cumartesi günü FIFA heyetinin ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerinin Kayseride geniş katılımlı toplantı yapacaklarını da sözlerine ekledi.
     Toplantıda daha sonra turnuva takvimi değerlendirilerek maçlar kapsamında Kayseriye gelecek protokol mensupları ve taraftar gruplarının en iyi şekilde ağırlanması için yapılması gerekenler konuşuldu, FIFAnın değerlendirme raporu hakkında katılımcılara bilgi verildi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Kayseri U20ye hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER