Kayserisporda 12 futbolcu milli takımlara seçildi

Kayserisporda 12 futbolcu milli takımlara seçildi -Kulüp Basın Sözcüsü Ortaköylüoğlu: Amacımız milli takımlara giden oyuncu sayısını daha da artırmak


KAYSERİ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserisporda 12 yerli ve yabancı futbolcu milli takımlara seçildi.
     Sarı-kırmızılı ekipte başarılı defans oyuncusu Eren Güngör (A) Milli Takıma, kaleci Ertuğrul Taşkıran, Sefa Yılmaz ve Salih Dursun, A2 Milli Takıma, Nurettin Kayaoğlu, Deniz Doğan Mehmet, Kamil Ahmet Çörekçi ve Engin Bekdemir Ümit Milli Takıma, genç orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu 20 Yaş Altı Milli Takımına, defans oyuncusu Zurab Gürcistan Milli Takımına, Nunez Paraguay Milli Takımına ve Steinsson da İzlanda Milli Takımına çağrıldı.
     Kulüp Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, mili takımlara seçilen futbolcularıyla gurur duyduklarını söyledi.
     Kadrolarından futbolcuların neredeyse yarısının milli takımlara gitmesinin, takımın kalitesini gösterdiğini vurgulayan Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:
     Milli takımlara futbolcu göndermek bizim için gurur verici. Türk genç milli takımlarında çok sayıda oyuncumuz kendisine yer buluyor. Bu durum Kayserisporun gençlere ve geleceğe verdiği önemi gösteriyor. Amacımız milli takımlara giden oyuncusu sayısını daha da artırmak. Ayrıca çok kaliteli yabancı oyunculara sahibiz. Kulübümüzü bünyesinde yer alan yabancı oyuncuların çoğu da milli takımlarda görev alıyor. Bu durum bizi oldukça mutlu ediyor, kadro kalitemizi gösteriyor.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kayserisporda 12 futbolcu milli takımlara seçildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER