Beypazarı Kaymakamı Kaya:

Beypazarı Kaymakamı Kaya: -Eğitimi çok önemsiyoruz ve ilçemizin en ücra köşelerinde bile insanlara eğitim vermeye hazırız


ANKARA (A.A) - Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, eğitimi çok önemsediklerini ve ilçenin en ücra köşesindeki insanlara da ulaşarak eğitim vermeye hazır olduklarını söyledi.
     Kaymakam Kaya başkanlığında Beypazarı Halk Eğitim Merkezinde (HEM) düzenlenen 2011-2012 değerlendirme toplantısına Belediye başkanı Cengiz Özalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temur, HEM Müdürü Recai Küren, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Dinarlı, İlçe Emniyet Müdürü Metin Öcel, Ankara Üniversitesi Beypazarı MYO Müdürü Prof. Dr. Timur Gültekin, kurum amirleri ve okul müdürleri katıldı.
     Kaya, toplantıda yaptığı konuşmada, HEMin bugüne kadar sürdürdüğü çalışmaları nedeniyle yöneticilerine teşekkür etti.
     Okuryazar olmamak ayıp değil, asıl ayıp bizlerin gerek kaymakamlık gerek devlet olarak bu insanları okuryazar yapamamamız diyen Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Eğitimi çok önemsiyoruz. Açılan kurslar sayesinde 4 bin 700 kişi eğitimden geçirilmiş, bu ok önemli. Beypazarı ilçesi turizmde öne çıkan bir ilçe ve burada turizme yönelik kursların açılması da çok önemli. Eğitimi çok önemsiyoruz ve ilçemizin en ücra köşelerinde bile insanlara eğitim vermeye hazırız.
    
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Beypazarı Kaymakamı Kaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER