Kayserisporda İstanbul Büyükşehir Belediye maçı hazırlıkları

Kayserisporda İstanbul Büyükşehir Belediye maçı hazırlıkları -Sarı kırmızılıların yeni teknik adamı Prosinecki, takımla ilk antrenmanına çıktı


KAYSERİ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, yeni takımıyla ilk idmanına çıktı.
     Kayseri temsilcisi, ligin 8. haftasında 22 Ekim Pazartesi günü sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Kadir Has Tesislerindeki idmana Siteinsson ile Riveros dışındaki tüm futbolcular katıldı.
     Hırvat teknik adam Prosinecki, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kayserisporda çok sıcak bir ortam bulunduğunu belirterek, İyi sonuçları almak için elimizden geleni yapacağız dedi.
     Bütün bilgi ve enerjisini Kayserisporun başarıları için harcayacağını dile getiren Prosinecki, şöyle konuştu:
     Daha önce çeşitli görüntülerini izlediğim oyuncuları burada çıplak gözle yakından tanıma fırsatı buluyorum. Oyuncularımla yavaş yavaş tanışacağız. Futbolcuyken de kazanmayı seven bir biriydim. Burada da futbolcularıma kazanma isteğini aşılamak istiyorum. Çok heyecanlı ve umutluyum. Kayserisporun çok önemli ve kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Bu takıma, kendi düşüncemi, vizyonumu ve becerilerimi yansıtmak istiyorum. Onlarla birlikte iyi sonuçlar almak için elimizden geleni yapacağız. Güzel sonuçlar aldıkça her şey daha iyi olacak.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER