Kayserisporun Avusturya kampı

Kayserisporun Avusturya kampı -Kulüp asbaşkanı Mustafa Atsız: -Her zaman olduğu gibi hedefimiz ligde ilk 5 içerisinde yer almak -Görüştüğümüz birkaç futbolcu var ama isimlerini kamuoyu ile paylaşmayı şimdilik uygun görmüyor


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor ikinci etap kamp çalışmalarını Avusturyanın Tirol eyaletindeki Innsbruck bölgesinde yer alan Seefeld kasabasında sürdürüyor.
     Teknik direktör Şota Arvaledze nezaretindeki antrenmanda futbolcular top çalma, dar alanda pas, tek pas, ikili ve tek gol çalışması yaptı. Antrenmanı dün akşam kampa katılan kulüp başkanı Recep Mamur, asbaşkan Mustafa Atsız ve yönetim kurulu üyesi Ali Çetin de izledi.
     Asbaşkan Atsız, gazetecilere yaptığı açıklamada, Seefeldde, Kayserideki kavurucu sıcaktan uzakta serin bir havada çalışmaların sürdüğünü belirtti.
     Ligin 17-18 Ağustosta başlayacağını anımsatan Atsız, Takıma moral vermek amacıyla kulüp başkanımız Recep Mamur ve birkaç yönetici arkadaşımızla birlikte kampı ziyaret ettik. Burada çok güzel bir çalışma ve arkadaşlık ortamı var. İnşallah faydalı olacak dedi.
     Atsız, taraftarların her zaman ki gibi bu sezon da hedefi olan bir Kayserispor izleyeceklerine dikkati çekerek, şöyle devam etti:
     Kaliteli bir takım oluşturduk. İnşallah takviyelerle daha da güçleneceğiz. Beklenenin üzerinde bir Kayserispor izleyeceğiz. Her zaman olduğu gibi hedefimiz ligde ilk 5 içerisinde yer almak. Teknik heyetimiz transfer görüşmelerini sürdürüyor. Görüştüğümüz birkaç futbolcu var ama isimlerini kamuoyu ile paylaşmayı şimdilik uygun görmüyoruz. İsimler gündeme geldiğinde diğer kulüpler devreye girerek fiyatı yükseltiyorlar. Özlenen Kayserisporun oluşması için gerek defans, gerekse defansın kanat bölgelerine takviye için çalışmalar devam ediyor.
     Kayserispor, Seefelddeki ilk hazırlık maçını yarın Sportplatz Kampl Stadında İtalyanın Spezia Calcio takımı ile TSİ 18.30da oynayacak.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kayserisporun Avusturya kampı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER