Kazan TOKİ konutları çevre düzenlemesi ve

Kazan TOKİ konutları çevre düzenlemesi ve park çalışmasının temeli atıldı


ANKARA (A.A) - Kazan Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesinin birlikte yaptıkları TOKİ konutlarının çevre düzenlemesi ve park çalışması düzenlenen bir programla başlandı.
     Atatürk Mahallesinde bulunan konutların çevre düzenlemesi için yapılan törene, Kaymakam Veysel Beyru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, belediye ve il genel meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
     Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 30 bin metrekareden oluşan parkın içinde 7 yüz metre bisiklet ve koşu yolu, gül bahçeleri, amfi tiyatro, havuz, spor ve egzersiz yapma alanının yer alacağını söyledi.
     Son üç ayda hemen her hafta bir temel atma programı düzenlediklerini belirten Başkan Ertürk, Halkımıza hizmet noktasında hazırladığımız yeni projelerin temel atma programları Ramazan Ayında da sürecek. Bayramdan sonra da temeli attığımız hizmetlerin açılışını hep birlikte yapacağız dedi.
     Kaymakam Veysel Beyru da Birçok ilçenin hayal dahi edemediği hizmetleri kısa zamanda yerine getiren Belediye Başkanımız Lokman Ertürke ve emeği geçenlere ilçe kaymakamı olarak teşekkür ediyorum. Hep birlikte hareket ettiğimiz sürece çocuklarımıza çok daha güzel bir Kazan bırakabiliriz dedi.
     Temel atma programı kurban kesimi ve okunan duaların ardından Kaymakam ve Belediye Başkanın birlikte butona basmalarıyla sona erdi.
     Bu yıl ekim ayında hizmete açılması planlanan çevre düzenlemesi ve park çalışmasının 2 milyon Liraya mal olacağı bildirildi.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Kazan TOKİ konutları çevre düzenlemesi ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER