Keçiören ve Gorajde belediye başkanları

Keçiören ve Gorajde belediye başkanları Şahinbey Belediyesinin çalışmalarını inceledi


GAZİANTEP (A.A) - Bosna Hersekin Gorajde Belediye Başkanı Muhammet Ramoiç ve Ankaranın Keçiören ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Ak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile belediyenin çalışmalarını inceledi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu ve beraberindekiler, Nuripazarbaşı kentsel dönüşüm alanı, Gaziantep Savaş Müzesi, Şıh Cami çevresi sokak sağlıklaştırma çalışmaları, Gümrük Hanı ve Yaşar Torun Gençlik Merkezini gezdi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Şahinbeyde model olacak çalışmalar yapıldığını belirtti. Ak,Şahinbey diğer belediyelere örnek gösterdiğimiz, çalışkanlığıyla ve yapmış olduğu işlerle bizim de örnek aldığımız bir belediye. Tahmazoğlunu tebrik ediyorum ifadelerini kullandı.
     Gorajde Belediye Başkanı Ramoiç ise yapılan hizmetlere hayran kaldıklarını aktardı.
     Tahmazoğlu da Şahinbey, Gorajde ve Keçiören belediyelerinin ortak proje üreteceklerini, ekonomi, kültürel, sosyal alandaki işbirliğini daha da arttırarak devam ettireceklerini bildirdi. Bosna-Hersek' class='textetiket' title='Bosna Hersek haberleri'>Bosna Hersek ile Türkiyenin birçok benzerliği olduğunu ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Fatih Sultan Mehmetin Bosna Herseki fethettikten sonra oraya yaptığı eserler var. Orada Türkiyeden daha fazla Osmanlı eseri var. Bosnaya gittiğimiz zaman kendi ülkemizdeymiş gibi hissediyoruz. Kültürüyle, tarihi binalarıyla, yaşantısıyla Cenab-ı Hak oraya ayrı bir güzellikte vermiş. Böyle bir belediye ile kardeş olmak, karşılıklı imza atmak bizim içinde bir şeref. İnşallah bundan sonra karşılıklı diyaloglarımız daha fazla olacak. İnşallah birlikte kültürel anlamda projeler yapıp halkımıza daha güzel hizmetler üreteceğiz.
     Gezide Gorejde Müftüsü Hamde Esendiç de yer aldı.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Keçiören ve Gorajde belediye başkanları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER